joi, 28 martie, 2024

Fumatoare, cu cancer in stadiul terminal, s-a aruncat in aer in momentul in care si-a aprins o ultima tigara

Distribuie:

Publicat:

O britanica in varsta de 62 de ani, fumatoare inraita de cand se stie, a reusit sa se arunce in aer, in momentul in care si-a aprins tigara in imediata vecinatate a rezervorului de oxigen, care-i usura respiratia, informeaza The Sun.

Femeia fuma de aproape 50 de ani si fusese diagnosticata cu cancer pulmonar, in luna februarie a anului trecut.

Ea fusese internata de familie intr-un azil, pentru a fi tot timpul sub supraveghere medicala, iar medicii ii dadusera o speranta de viata de cel mult cateva luni.

Nici deteriorarea grava a starii sale de sanatate nu a putut-o convinge sa renunte la fumat. Asa ca, intr-una din zile, i-a solicitat unei asistente sa o transporte in camera destinata fumatului, cu ajutorul caruciorului, singurul mod in care se mai putea deplasa, dar musai si cu rezervorul de oxigen, fara ajutorul caruia spunea ca nu poate respira.

Acest cocktail de vicii i-a fost fatal. Asistenta s-a conformat cerintei pacientei, fara sa sesizeze pericolul prezentei focului deschis in aceeasi incapere cu rezervorul de oxigen. 

Explozia s-a produs exact in momentul in care pacienta si-a aprins bricheta, iar fumatoarea a murit, conform celor spuse de medici, aproape instantaneu.

Incidentul este supus unei anchete ce urmeaza sa sanctioneze persoanele care se fac vinovate de producerea lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img