marți, 19 martie, 2024

FUNCȚIONARII BARLADENI ADUȘI CU “ ARCANUL” LA INTALNIRE -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fiasco pe toată linia, așa ș-ar putea traduce magnifica întâlnire care a avut loc marți in sala de ședințe a Primariei Barlad.

Cum oamenii de afaceri nu au fost informati din timp, activitatea care ar fi trebuit sa fie interesanta( accesarea de fonduri europene) s-a transformat intr-un eșec. Ca sa nu se facă de rusine, cu o sala goală, primarul Dumitru Boros i-a adus pe post de spectatori pe angajatii săi. Astfel, cei care au participat au ridicat din sprancene( probabil si funcționarii care nu înțelegeau care e rostul lor) când i-au observat pe șefii de servicii alături de subalternii lor. Biblioteca, taxe si impozite persoane fizice si juridice, it-istul, direcția de asistenta sociala si resurse umane i-au înlocuit pe agentii economici. Au lipsit exact cei care ar fi trebuit sa asiste: Reiser si CUP care ar fi putut sa se familiarizeze cu programele europene, sa le acceseze pentru achiziționarea de utilaje si sa nu mai ceara bani de la bugetul local.

Se pare ca edilul Boros nu a dorit acest lucru, in conditiile in care directorii acestor societăți, subordonați Consiliului Local, nu au fost invitați. Așa ca, aceasta acțiune a fost făcută doar de dragul de a puncta in agenda zilnică. Nu s-a ținut cont ca toți funcționarii au fost aduși  in timpul programului ( ora 15) si culmea… ș-a vorbit doar despre societăți comerciale, nicidecum despre instituții publice. Start-Up nation, despre acel program a fost vorba care nu are nicio treaba cu biblioteca sau cu Direcția de Taxe si Impozite .

Dacă mai aveți de gând sa organizați astfel de evenimente, va sugeram sa delegați persoane care chiar cunosc cum trebuie făcute aceste lucruri, nu de alta, dar poate angajatii Dvs domnule primar ar trebui sa mai si muncească.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img