vineri, 29 martie, 2024

Furt de material lemnos din depozitul situat in padurea Paltinis, comuna vasluiana Bacesti

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii Sectiei de Politie nr. 6 Negresti, intrucat acesta este banuit de savarsirea infractiunii de furt calificat.   

La data de 08 ianuarie, un barbat in varsta  de 45 de ani, din municipiul Roman, judetul Neamt, in calitate de reprezentant al unei firme ce are ca obiect de activitate exploatarea fondurilor forestiere, a sesizat Politia Orasului Negresti cu privire la faptul ca, in perioada 05-08.01.2020, persoane necunoscute au sustras, in timpul noptii, aproximativ 3 metri cubi  material lemnos,  dintr-un depozit de material lemnos, situat in padurea Paltinis, comuna Bacesti, judetul Vaslui,  .

In temeiul sesizarii, la data de 9 ianuarie, politistii Sectiei de Politie nr. 6 Negresti au pus in executare mandatul de perchezitie domiciliara emis de catre Judecatoria Vaslui, pe numele barbatului banuit de comiterea infractiunii de furt calificat.

Cu ocazia perchezitiei efectuate, politistii au identificat si ridicat, in vederea cercetarilor 6 metri cubi  de material lemnos, in valoare de 2400 lei, iar persoana banuita a fost condusa la sediul Politiei Orasului Negresti, in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img