sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Gabriel Cotabita a facut anuntul despre bunul lui prieten, Mihai Constantinescu

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Cotabita a avut mari probleme in urma cu patru ani, cand a suferit un infarct. De aceea, artistul se roaga pentru Mihai Constantinescu.

De cand a aflat ca Mihai Constantinescu a suferit trei stopuri cardio-respiratorii si se afla in stare foarte grava la spital, tinut in viata de aparate, Gabriel Cotabita se roaga pentru colegul sau de breasla.

„Gabi este miscat de situatia in care se afla Mihai Constantinescu. Se roaga pentru el, la fel ca alti colegi de scena. Asa cum si altii s-au rugat pentru viata lui in urma cu patru ani. Se intereseaza regulat de starea de sanatate a colegului sau. Si ii incurajeaza pe apropiatii acestuia cu propria poveste de viata. In 2015, cei care i-au fost alaturi zi si noapte au crezut in minuni. Iar minunea s-a intamplat”, a dezvaluit pentru Libertatea un apropiat de-al artistului.

La o minune spera si familia lui Mihai Constantinescu, sotia actuala, Simona Secrier, dar si fosta partenera de viata, Mihaela Constantinescu, rugandu-i pe toti cei care-l cunosc pe artist sa-i fie alaturi cu gandul, ruga si cu sufletul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img