marți, 19 martie, 2024

Gabriel Oprea, DESFIINTAT de un politist: “Umanoid fara creier!”

Distribuie:

Publicat:

Marian Godina il critica pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea,politistul avand o iesire foarte dura la adresa fostului sau sef, dupa aparitia unor stenograme din dosarul “Limuzina”, in care Oprea este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu. Iata, mai jos, ce a scris politistul umorist pe Facebook.

“Nu am inteles de ce fetele infractorilor se modifica de-a lungul timpului, in functie de “indeletnicirea” pe care o au. Hotii au un anumit tip de fata, pe prostituate le bunghesti imediat, proxenetii la fel, escrocii au si ei o mufa aparte, talharii arata intr-un anume fel, criminalii in serie au si ei o fizionomie specifica. Ma uit la fata astuia si nu imi pot da seama daca arata a hot, escroc, nesimtit, “prostituat”, criminal, talhar sau daca fata lui le cuprinde pe toate.

Am citit articolul asta si mi-a stricat ziua de dimineata. Va dati seama cat de prosti ne cred oamenii astia? Cum ne privesc ca pe niste viermi, de acolo din viata lor luxoasa? Cata nesimtire iti trebuie ca sa spui ca ai luat o masina atat de scumpa pentru ca aveai nevoie de protectie, fiind urmarit de un serviciu secret ostil Romaniei? Iar daca ar fi asa, de cata prostie ai nevoie sa montezi un girofar pe o masina pe care ai luat-o ca sa te “ascunda”? In plus, ma intreb de ce ar fi fost filat nenea asta de vreun serviciu secret strain? Oare ii interesa pe spioni cum poate trai un umanoid fara creier si voiau sa-l rapeasca pentru niste teste? Sunt dezgustat complet…pardon…COMPLECT!”, scrie Marian Godina pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img