joi, 28 martie, 2024

Gabriela a cerut un test de sarcina in direct! “E pe drum…” S-a intamplat chiar in emisiunea pe care o prezinta

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea le-a aratat concurentilor din emisiunea pe care o prezinta ca nu este usor de pacalit si a cerut un test de sarcina pentru una dintre participante.

Gabriela Cristea este momentan prezentatoarea unui show matrimonial si nu este deloc simplu sa afle adevarul despre relatiile dintre concurenti. Perspicace din fire, bruneta nu se lasa pacalita de ce spun participantii emisiunii si ii ia la intrebari si, mai nou, ii supune la teste mai putin obisnuite.
 
In emisiunea de ieri Cristi si Cornelia, doi dintre concurentii din show, au spus ca intre ei este o frumoasa relatie de prietenie, dar Gabi Cristea a intuit ca ar fi fost ceva mai mult intre ei. Spre surprinderea tuturor, ea a cerut un test de sarcina pentru a se convinge care este, de fapt, adevarul.

 
Pnetru ca cei doi nu au vurt sa recunoasca natura relatiei lor, prezentatoarea i-a interogat teminic.
 
"Cornelia te-a sărutat Cristi?" a întrebat Gabriela Cristea. Tanara a dat un raspuns negativ. "Dar tu pe el?", a continuat Gabi. "Interbati-l pe el", a fost replica primita.
 
"Dar tu nu ştiii dacă te-a sărutat. Poate ai nevoie să te pudrezi la baie şi mergeţi împreună să vă puneţi de acord la baie… asupra nuanţei de pudră. Ai nevoie de un pahar cu apă, Cornelia? Un pahar cu apă şi un test de sarcină. Nu e pentru mine, e pentru Cristi şi pentru liniştea lui. E pe drum tesul de sarcină" a spus prezentatoarea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img