miercuri, 24 aprilie, 2024

Gabriela Cristea a devenit matusa! Fratii nu isi vorbesc, dar copiii ii unesc! Prima fotografie cu nepotelul ei!

Distribuie:

Publicat:

Ploua cu bebelusi in familia Gabrielei Cristea! La 9 luni de cand a adus pe lume o fetita minunata, pe micuta Victoria, Gabriela Cristea a devenit matusa si are parte de inca un bebelus in familie.

De acesta data este vorba despre un baietel, copilul fratelui ei, Emil, frate bun de mama si de tata, cu care, din pacate, vedeta tv are relatii destul de reci. 

Bebelusul s-a nascut la inceputul acestei saptamani, luni, 11 iunie si este un copil zdravan si perfect sanatos!

Mezinul familiei Cristea a cantarit 3, 900 de kilograme si a masurat 54 de centimetri, ceea ce il califica la categoria sugarilor bine dezvoltati.

De asemenea, Laura, cumnata Gabrielei Cristea, respectiv proaspata mamica si sotia fratelui vedetei tv, se simte bine si ea si si-a revenit foarte repede dupa nastere. Laura si Emil mai au un copil, un baietel pe nume David, in varsta de 4-5 anisori, iar acum se bucura nespus ca i-au daruit acestuia un fratior.

Astfel, cei doi bebelusi din familia Cristea, Victoria, fiica prezentatoarei tv, si nou nascutul fratelui ei vor fi verisori primari! Intre cei doi copii exista o diferenta de 9 luni ceea ce inseamna ca, in conditii normale, ei ar trebui sa creasca aproape impreuna!

Gabriela Cristea a devenit matusa! De ce prezentatoarea tv are o relatie rece cu fratele ei!
 

Din pacate insa, Gabriela Cristea are o relatie destul de rece cu fratele ei, Emil. Indepartarea dintre frati s-a produs in timp, fara o cearta sau pe fondul unor divergente. Frati au ajuns sa aiba o relatie rece din cauza discutiilor vechi care au avut loc, in trecut, intre prezentatoarea tv si parintii lor.

 

Dupa cum se stie, vedeta tv a fost atat de suparata pe parintii sai incat a ales sa rupa brusc comunicarea cu acestia. Totul a inceput pe cand Gabi Cristea avea doar 18 ani. 

Atunci, ea s-a certat cu parintii si de-atunci nu le-a mai vorbit niciodata, in ciuda apelurilor disperate facute de acestia. Din pacate, in urma cu 8 ani, Didina Cristea, mama vedetei tv, s-a stins din viata la varsta de 57 de ani, in spital, din cauza unei pancreatite.

Nici in aceste conditii, vedeta tv nu si-a calcat pe suflet si a ales sa nu participe la inmormantarea mamei sale. Dupa un timp, Gabriela Cristea a recunoscut ca a mers la mormantul celei care i-a dat viata, pentru a se reculege si a-i aprinde lumanari. Gabriela Cristea continua insa sa nu  vobeasca cu tatal ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img