vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela Cristea a facut primele declaratii despre sarcina pierduta

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a trecut printr-un moment tulburator si greu de descris in cuvinte. Indragita prezentatoare TV a pierdut o sarcina si a preferat sa pastreze discretia in privinta acestui subiect delicat.  

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au impreuna o fetita minunata, pe nume Bella Victoria Margot, care in luna septembrie va implini un anisor, insa ceea ce nu s-a stiut pana acum este ca Gabriela a mai fost insarcinata inainte, insa, din pacate, a pierdut sarcina. Gabriela a tinut totul secret si nu a vrut sa vorbeasca niciodata pana acum despre acest moment cumplit, insa, invitata la Antena Stars sa-si prezinte noul sau proiect tv, emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, pe care o va modera incepand de saptamana viitoare la postul de televiziune mentionat, Gabriela a facut dezvaluiri in premiera: “Am pierdut o sarcina in trecut, dar nu am vorbit niciodata despre asta.”  – a spus Gabriela Cristea pentru sursa citata.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda – botez victoria margotTotodata, Gabriela a povestit despre momentul in care au aflat vestea ca vor deveni parinti: „M-am dus la farmacie, am luat doua teste, ca asa se face, erau de la firme diferite. (…). Era duminica, pe la ora sapte dimineata, erau chiauna de somn. Dau drumul la treaba si dau sa-l arunc in chiuveta si bag privirea periferica, intelegi? Si mi se paru ca are doua linii! M-am trezit brusc! Am tipat: «Iubire sunt doua». Iar el zice: «Unde sunt doua?», si eu zic: «Ma duc sa mai fac unul». Dupa care ii arunc testul in pat… pe ala pe care l-am facut primul. Nici nu am apucat sa fac treaba aia rusinoasa si au aparut iar doua lunii. Tavi s-a trezit si el si ne-am asezat si eram «Acum ce facem? Sa ne bucuram, sa ne intristam.»”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img