vineri, 26 aprilie, 2024

Gabriela Cristea a povestit cum a ramas gravida a doua oara: “Tavi e de vina. El e de vina, iar mie mi-a placut”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea este insarcinata din nou si va avea inca o fetita.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se pregatesc ca anul viitor sa devina iar parinti. Vedeta de televiziune a explicat ca aceasta sarcina nu a fost planuita, ci s-a intamplat.

"La noi a fost o chestie. Nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic insarcinati. Tavi e de vina. El e de vina, iar mie mi-a placut. Da, o sa fie tot fetita. Ne-am fi dorit sa fie baiat, dar, cand am aflat ca e tot fata, am zis ok. Tavi se simte pierdut in casa printre trei fete. Nasterea va fi in martie. Nu am voie sa nasc natural", a declarat Gabriela Cristea.

 Gabriela Cristea va naste prin cezariana in martie 2019

„Trebuie sa nasc in martie, dar totul se va intampla cu doua saptamani mai devreme. Practic, eu nu voi naste la 40 de saptamani, asa cum se intampla in mod normal, ci la 38 de saptamani. Nu este prematur, dar asa mi-au spus medicii ca este mai bine, in cazul meu. Eu am nascut prin cazariana si prima oara si trebuie sa am distansa de doi ani intre cele doua operatii… Eu nu voi avea doi ani si, prin urmare, ca sa evitam sa apara eventuale complicatii, e bine ca nasterea sa aiba loc putin mai devreme”, spunea, recent, Gabriela Cristea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img