sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Gabriela Cristea a slabit 6 kilograme intr-un timp record. Dieta vedetei, pas cu pas. “In teorie este foarte frumos”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a slabit 6 kilograme intr-un timp record, dupa ce a apelat la ajutorul unui nutritionist. Prezentatoarea tv a dezvaluit pas cu pas care este dieta pe care o urmeaza in aceasta perioada.

„In teorie, totul este foarte frumos. De exemplu, azi am sarit peste o masa pentru ca aveam treaba in oras. Teoretic nu trebuie sa sari peste mese, pentru ca asta e smecheria. (…) Nutritionista mi-a facut un regim alimentar care pe mine m-a socat. Toate lucrurile care imi placeau si inainte erau acolo. Eu practic mananc undeva intre 1200 si 1500 de calorii pe zi si mananc cinci mese, la ore fixe – trei mese principale si doua gustari.

De dimineata ar fi trebuit sa mananc o sana impreuna cu doi biscuiti de ovaz. Dupa care aveam niste ananas, ca si gustare. Poti sa inlocuiesti cu kiwi sau pepene. Dupa care, la 1 si jumatate, am avut o salata mare de ton traditionala: ton, ulei de samburi de struguri, lamaie, beau foarte multa apa cu lamaie. Beau lamaie dimineata pe stomacul gol si n-am mai avut probleme de gastrita vreodata. O salatoaie, cu porumb, cu castravete, cu tot ce trebuie. Acum, la 16, aveam niste migdale. Iar seara am mamaliga cu branza.

Slabesc undeva intre 800 de grame si 1 kilogram pe saptamana. Daca exagerez si sar calul, intr-o saptamana pot sa slabesc si 500 de grame. Sambata si duminica mananc lucruri mai sofisticate: creveti la gratar, peste cu broccoli. (n.r. Am dat jos) undeva pe la 6 kilograme si as mai vrea inca pe atat”, a explicat Gabriela Cristea, pentru revista VIVA!

In prezent, Gabriela Cristea prezinta emisiunea “Te iubesc, de nu te vezi!”, de la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img