vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Cristea, clipe tensionante in ziua nuntii dupa ce fetita sa cea mare s-a ranit: “Am avut un mic accident”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a trait clipe tensionante in ziua nuntii, dupa ce fetita sa cea mare a avut un mic incident si s-a ranit. Vedeta a vorbit despre micul accident al Victoriei si a spus cum se simte micuta. Nasii Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au fost alaturi de micuta lor finuta.

Gabriela Cristea, clipe de tensiune in ziua nuntii dupa ce fetita cea mare s-a ranit

Azi-noapte, in timpul petrecerii care a avut loc dupa cununia religioasa, Gabriela Cristea a dezvaluit in cadrul unei filmari ca printesa ei cea mare, Victoria a avut un mic accident. Copila a cazut si s-a lovit puternic, din nefericire. Episodul s-a petrecut ziua, iar tarziu in noapte, cand mireasa a vorbit despre acesta cu nasa ei, Cristina Siscanu, Victoria dormea. Vedeta o tinea pe fiica sa cea mica in brate, iar sotia lui Madalin Ionescu inregistra marturisirile.

“Da, astazi, am avut si un mic accident. A cazut Victoria… Important e ca toata lumea se distreaza acum, o culc pe Iris si ma intorc”, a spus sotia lui Tavi Clonda pe un video urcat pe Insta Story de Cristina Siscanu

“Se intampla, ce sa facem… mai ales la nebunia care a fost”, a spus nasa Victoriei.

Cristina Siscanu a marturisit ca astazi, muzica va canta din nou in curtea familiei Gabriela Cristea – Tavi Clonda! Si asta pentru ca o vor sarbatori pe mica lor printesa. “Maine (n.r.: azi) e petrecerea ei, petrecerea lui Iris”, a spus cunoscuta jurnalista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img