marți, 23 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, criticata dur de Raluca Badulescu pentru tinuta

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a fost luata in vizor de Raluca Badulescu. Aceasta a criticat-o in cel mai dur si aprig mod cu putinta, iar acuzele s-ar rasfrant si asupra sotului sau, Tavi Clonda. Raluca Badulescu a criticat tinuta aleasa de Gabriela Cristea la nunta Adelinei Pestritu, iar cuvintele au fost cel putin usturatoare: "As fi pus o rochie mai lunga. Nu este o tinuta de nunta ce poarta Gabi, este o vestimentatie de cocktail, as fi ales altceva. La nunta, trebuie sa fii un pic mai pretios, indiferent de genul tau vestimentar. Macar, daca tine atat de mult la modelul acesta, desi nu stiu ce i-o placea atat de mult, dar ma rog, macar sa fi fost lunga si sa fi fost fusta lucrata pe bie, sa prinda o linei care sa curga un pic. Ar fi subtiat vizual si talia! Din punctul meu de vedere, genul acesta de tinuta patrateste, mana este patrata, fiindca este prea scurta, iar talia nu este suficient marcata.

Daca observati in imagini, Gabi s-a bagat dupa Tavi in poza, sa para mai slaba! Stiu si smecheria asta, cand ma duc undeva si sunt mai lata, uite-ma ce ma ascund dupa cel din fata mea. Adica, l-a bagat pe barbati-su la inaintare… cunoastem genul acesta de truc", a spus Raluca Badulescu pentru WOWbiz.ro.

"Rochia nu este prea fericita, sandalele iarasi… nu le inteleg. Tocul este prea mic, nici cal, nici magar. Eu nu inteleg tocurile astea de 8 centimetri, ori este de 10-12 centimetri ori deloc. Si care este legatura intre sandale si rochie? De ce nu le-a ales si pe ele negre? Iarasi…De ce a ales lungimea asta la rochie, ei i se pare ca picioarele arata bine? Uite, stiu ca am sa intru in gura ei, dar, eu de exemplu, daca nu am picioare de aratat, nu le arat, le ascund cu niste cizme sau la mare, credeti ca ma duc cu ata in fund? Nu, nu merg pe plaja asa ca o nebuna, daca eu nu ma vad buna? Nu!!! Lungesc rochia sau trag pantalonii, sa nu se vada… Asa ca, ii spun si ei… lungeste rochia, ca este cam maricel piciorul".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img