vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Cristea, gravida in 7 luni, probleme de sanatate: ”Va trebui sa nasc mai repede pentru ca…”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a fost invitata de Dan Capatos in emisiunea ”Xtra Night Show”, iar telespectatorii au avut parte de unele dezvaluiri de-a dreptul spectaculoase. Gabriela Cristea s-a confruntat si se confrunta cu unele probleme de sanatate. A suferit de pe urma unei laringite si va trebui… sa nasca mai devreme.

Gabriela Cristea spune lucrurilor pe nume, fara menajamente, asa ca o astfel de invitata nu poate fi decat o ”mana cereasca” pentru show-urile de televiziune. De data aceasta, cei privilegiati au fost telespectatorii care au urmarit emisiunea lui Dan Capatos.

Laringita i-a creat probleme serioase Gabrielei Cristea, iar ea a rememorat in fata camerelor de luat vederi respectivele momente.

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost ca am facut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Intr-o noapte, cand nu puteam sa respir, Tavi s-a ridicat si mi-a zis sa ma duc sa beau o tuica si sa vin inapoi. (…) Eu am crezut ca o sa ma tina si pe mine doua zile, dar nu! (…) A fost virala treaba si initial a avut-o Victoria, dar o forma usoara. Dupa care Tavi a facut o forma, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut in cateva zile”, a explicat Gabriela Cristea.
Nasterea va avea loc ceva mai devreme decat ar fi normal, spune Gabriela Cristea

„Eu nasc in martie, pe undeva pe la jumatate. (…) Eu va trebui sa nasc mai repede pentru ca n-am doi ani intre cezariene, (…) cu doua-trei saptamani mai devreme”, a mai spus Gabriela Cristea.

Frumoasa moderatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” urmeaza sa devina mama pentru a doua oara, in primavara acestui an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img