marți, 19 martie, 2024

Gabriela Cristea, mesaj la adresa femeilor ce isi pun silicoane!

Distribuie:

Publicat:

In ultimii ani, tot mai multe persoane apeleaza la bisturiu pentru a arata mai bine. Indiferent ca vorbim despre vedete sau oameni de rand, unele operatii au nevenit o moda, care nu pare ca se va stinge atat de usor. Odata cu aceastea au aparut si comentariile la adresa celor care apeleaza la operatii estetice, foarte multi nevazand cu ochi buni acest procedeu.

De curand, Gabriela Cristea a deschis acest subiect in emisiunea pe care aceasta o prezinta. Desi este de acord cu operatiile estetice ce tin de reconstructie, sau operatii care tin de sanatatea noastra precum rinoplastia in cazul in care exista probleme respiratorii, sau scoaterea varicelor, exista operatii cu care vedeta nu este de acord. Este vorba despre silicoane! Celebra prezentatoare tv a afirmat ca poate intelege un implant atunci cand o femeie isi pierde un san insa nu poate accepta ideea ca cineva vrea sa isi puna “doua bidoane”, fara a avea un motiv medical! Mai mult, aceasta sustine ca nici barbatii nu ar vedea cu ochi buni silicoanele, si ca ar prefer mai degraba sani mici, dar naturali.

Mi-as comanda patru bucati de sillicon: doua sa am pe ce sa imi asez mainile si doua sa ma asez pe moale tot timpul… Nu serios, n-am nimic cu femeile care isi fac… Varicele, de exemplu, reprezinta o chestie de necesitate si inteleg ca medicul isi recomanda sa le scoti, e o chestie medicala. Daca o femeie a ramas fara un san si isi pune un implant inteleg, dar sa iti pui doua bidoane pe care sa iti odihnesti mainile… Ati stat de vorba cu barbatii? Eu nu cred ca ati stat de vorba cu ei, ar trebui sa ii mai intrebi si pe ei!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img