joi, 18 aprilie, 2024

Gabriela Firea isi asuma vina pentru incidentele de la ceremonia pentru Simona Halep

Distribuie:

Publicat:

La o saptamana dupa ce a fost huiduita de aproape 20.000 de bucuresteni pe Arena Nationala la ceremonia de prezentare a trofeului de la Roland Garros cucerit de Simona Halep, Gabriela Firea isi recunoaste greseala. ”Este clar ca am gresit, atat eu cat si echipa”, a declarat primarul Capitalei, citat de News.ro.

Ceremonia de prezentare a primului trofeu de Grand Slam cucerit de Simona Halep a inceput cu stangul in urma cu o saptamana pe Arena Nationala. Primarul Capitalei a ales s-o insoteasca pe scena pe sportiva proaspat intoarsa de la Paris pentru a-i inmana cheia orasului si o diploma de excelenta, iar reactia bucurestenilor a fost vehementa. Gabriela Firea a fost huiduita fara intrerupere din momentul in care a pasit pe stadion si pana la parasirea arenei.

A urmat o balbaiala penibila a primarului Capitalei pe retelele de socializare, cu mesaje furioase postate la scurt timp dupa incheierea ceremoniei, inchiderea contului de Facebook de cateva ori pentru eliminarea comentariilor negative si blocarea cetatenilor nemultumiti de deciziile lui Firea.

Simona Halep a refuzat sa comenteze incidentele, preferand sa pastreze amintirile superbe cu cei 20.000 de oameni cantand imnul si aplaudand-o cu mult entuziasm. Lucrurile s-au asezat si pentru primarul Capitalei, care si-a recunoscut, intr-un final, vina.

”M-am tot gandit zilele acestea, am reflectat daca a fost sau nu bine, daca am procedat corect si am ajuns la o concluzie la care sper sa ajunga cat mai multa lume: bunele intentii au existat inca din prima clipa – ca nu a iesit tocmai cum am dorit, intr-adevar, acesta este marele regret … Eu am avut cea mai buna intentie, dar rezultatul nu a fost cel dorit si este clar ca am gresit, atat eu cat si echipa, pentru ca intr-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucuresti acum o saptamana si dupa mitingul PSD, era clar ca nu era cel mai potrivit loc si moment sa inmanez cheia orasului si diploma de excelenta, dupa ce ii conferisem deja titlul de cetatean de onoare Simonei Halep in februarie, pe Arena Nationala, acolo unde noi am organizat cu mare drag si cu tot sufletul intalnirea Simonei cu fanii sai", a declarat Gabriela Firea, citata de News.ro.

Gabriela Firea: ”M-as fi bucurat sa fiu mai inteleapta”
Ea a explicat ca  a mers doar pe ideea ca asa se procedeaza in toata Europa, asa se procedeaza si in America.

"Toata dimineata de lunea trecuta am fost criticata ca nu ma organizez mai repede si mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona si m-am gandit ca voi fi acuzata de aroganta daca nu merg acolo sa inmanez si sa plec – pentru ca asta a fost si ideea – sa inmanez cheia, sa ma retrag si sa urmeze tot showul pe care l-am pregatit. Nu a existat nici o secunda intentia de a ramane eu in continuare la evenimentul Simonei Halep", a povestit primarul Capitalei.

Ea a recunoscut ca cea mai buna solutie ar fi fost o cermonie restransa la Primarie, iar Simona Halep sa se intalneasca singura cu fanii pe Arena Nationala.

"Acum la rece putem sa spunem orice, iar eu pot sa spun ca m-as fi bucurat sa fiu mai inteleapta sau mai prevazatoare si sa organizam o ceremonie, sa spunem, mai restransa, in cadrul Primariei, la sediu sau poate la o alta locatie, si apoi la Arena sa mearga doar Simona, bineinteles ca acum cu mintea de azi, stiti cum e… mintea romanului cea de pe urma”, a conchis Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img