vineri, 29 martie, 2024

Gabriela Firea pierde teren in CEX?! Cine este nominalizat la ministerul Educatiei? Afla cele mai noi informatii

Distribuie:

Publicat:

 Ministrii siguri in acest moment sunt Eugen Teodorovici la Finante, Lucian Sova la Transporturi, George Ivascu la Cultura, Valentin Popa la Educatie si Danut Andrusca la Economie. Ei au primit votul in CEx.

Exista o discutie in CEx despre o posibila varianta ca guvernul sa aiba patru vicepremieri, si nu trei, cati erau pana acum.

 

 

Liderii PSD vin cu surprize in Comitetul Executiv al partidului. La Ministerul Educatiei erau in cursa Ecaterina Andronescu si Valentin Popa, rectorul Universitatiidin Suceava. Chiar daca Ecaterina Andronescu a fost sustinuta de organizatia PSD Bucuresti si public de Gabriela Firea, in Comitetul Executiv a fost votat Valentin Popa. In cadrul sedintei s-a considerat ca Bucurestiul a primit deja Ministerul Culturii, prin George Ivascu si n-ar fi fost corect ca aceasta organizatie sa mai aiba inca un portofoliu.

"ALDE isi mentine cele 4 portofolii. Avem o modificare: ministrul demisionar al Energiei a anuntat ca se retrage din cauza unor probleme de sanatate. Nu are o problema de sanatate grava in acest moment, a avut in trecut, dar doreste sa isi consolideze sanatatea si capacitatea de munca si doreste sa ia o pauza. Nominalizarea este profesor doctor inginer Anton Anton, fost ministru al Cercetarii, in 2008. A fost inclusiv ministru al Educatiei. Este propunerea validata, ca si celalalte, in unanimitate.", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

S-a votat in CEx si George Ivascu, la Ministerul Culturii.
De asemenea, Ana Birchall ar putea deveni vicepremier.
Orlando Teodorovici a fost votat in CEx-ul PSD pentru portofoliul de la Finante!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img