marți, 16 aprilie, 2024

Gabriela Firea, REPLICA naucitoare pentru Nicusor Dan

Distribuie:

Publicat:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Nicusor Dan minte cand face acuzatii impotriva ei si il acuza ca boicoteaza toate proiectele mari al Capitalei.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a criticat activitatea „deplorabila” a primelor cinci  luni de mandat ale primarului general Gabriela Firea si a anuntat ca daca situatia va fi aceeasi la implinirea unui an de activitate, USR va lua in calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-sef.

„Am urmarit cu atentie dialogul acesta halucinant. Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans. Cine vorbeste, omul care a venit cu garantii ca salveaza Bucurestiul si timp de cinci luni nu a facut decat sa saboteze Bucurestiul”, a spus Gabriela Firea, duminica seara.

„Dumnealui (Nicusor Dan- n.red.) este cel mai absent consilier, daca se poate formula asa(…). Tot ceea ce a afirmat Nicusor Dan sunt minciuni sfruntate si imi voi lua absolut toate masurile pentru a restabili adevarul. Un ONG din afara tarii, transformat in partid care a vrut sa salveze Bucurestiul, acum il boicoteaza la toate proiectele”, a mai spus Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img