joi, 28 martie, 2024

Gafa de proportii facuta de Viorica Dancila! Iata cum pronunta anul 2020 – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Premierul Romaniei Viorica Dancila a pronuntat Euro „douazeci-douazeci”, in loc de Euro 2020 (doua mii douazeci), in sedinta de Guvern de azi. Noua gafa memorabila a fost facuta in contextul aprobarii indicatorilor tehnico-economici privind consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti „Valentin Stanescu” pentru Campionatul European de Fotbal.

„In sedinta de astazi adoptam in perspectiva Euro douazeci-douazeci si Hotararea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti "Valentin Stanescu". Finantarea obiectivului se va face de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerului Transporturilor”, a declarat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern.

Dancila a precizat ca valoarea lucrarilor se ridica la 121.131.000 de lei, urmand ca acestea sa se finalizeze in 21 de luni.

Stadionul Giulesti „Valentin Stanescu” are o capacitate propusa de 14.000 de locuri, posibil 14.500 de locuri dupa proiectare, valoarea estimata in studiul de fezabilitate fiind de 26.049.694 de euro. Suprafata de joc va avea o lungime de 105 m si o latime de 68 m si este prevazuta cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigatie si incalzire pentru sezonul de iarna. Se va moderniza o pista de atletism pentru antrenament sub tribune.

Puteti urmari gafa de la minutul 13:35

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img