joi, 28 martie, 2024

Gafa incredibila facuta de Facebook

Distribuie:

Publicat:

Mai multi utilizatori Facebook care nu locuiau nici macar in apropiere de Pakistan au primit notificarea verificarii starii de siguranta din partea retelei de socializare, dupa ce o explozie a avut loc in regiunea anterior mentionata, arata rt.com. Dupa ce notificarea a creat o stare de panica si confuzie, reprezentantii Facebook au fost nevoiti sa ceara scuze in mod oficial.

“Am activat butonul de siguranta in Lahore, Pakista, dupa un atac cu bomba care a avut loc aici. Din pacate, mai multi oameni care nu au fost afectati de criza respectiva au primit o notificare prin care erau rugati sa specifice daca sunt in regula. Am lucrat la rezolvarea acestei situatii si le cerem scuze tuturor care au primit aceasta notificare in mod eronat”, au explicat oficialii retelei de socializare.

Mai multi utilizatori Facebook au postat screenshoturi cu notificarea primita, neintelegand ce se intampla. Unii au avut un aer amuzat, altii au fost critici fata de neglijenta retelei de socializare, iar unii au fost chiar panicati.

Atacul sinucigas a fost comis intr-un parc din orasul Lahore, estul Pakistanului. Atentatul a avut loc in duminica Pastelui, iar cele mai multe dintre victime sunt femei si copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img