miercuri, 24 aprilie, 2024

GAFA majora la Steaua

Distribuie:

Publicat:

Conducerea Stelei a comis o gafa majora, un fotbalist important din lotul lui Laurentiu Reghecampf nefiind trecut pe lista UEFA si neavand, prin urmare, dreptul de a evolua in preliminariile Champions League.

Alexandru Bourceanu, fost capitan al echipei, a facut deplasarea la Praga doar pentru a se antrena alaturi de coechipieri, mijlocasul luand loc in tribune.

Intrebat de situatia jucatorului, antrenorul Laurentiu Reghecampf a explicat ca a fost vorba despre o decizie a conducerii, in momentul finalizarii listei UEFA Bourceanu aflandu-se in negocieri pentru un transfer.

Pana la urma, el a ramas la Steaua, insa in afara listei pentru cupele europene.

“Atunci cand am trimis lista la UEFA, Alex se afla in discutii cu o echipa si a fost decizia noastra. Apoi am hotarat ca va ramane la echipa. Din play-off va reveni pentru ca are contract si isi doreste sa ramana”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

Cu toate acestea, semnele de intrebare raman in privinta listei UEFA.

Chiar daca antrenorul vicecampioanei sustine ca Bourceanu a fost “sarit” de pe lista pentru ca era aproape de un transfer, Steaua i-a nominalizat ca jucatori ce pot evolua in preliminariile Champions League pe Fernando Varela sau Lucian Filip.

Fundasul din Insulele Capului Verde se afla si el in negocieri pentru transfer si chiar a parasit clubul, ajungand in lotul grecilor de la PAOK, in timp ce Filip se afla in perioada de recuperare dupa o accidentare grava, el neavand sanse de a evolua in “dubla” cu Sparta.

Pentru aceste doua nume trecute pe lista UEFA conducerea Stelei nu a oferit nicio explicatie pana in momentul de fata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img