marți, 19 martie, 2024

GAFA URIASA in Justitie. VEZI DETALII

Distribuie:

Publicat:

Judecatorii ofera gafa anului in Romania in motivarea condamnarii lui Mircea Basescu! Magistratii de la Curtea de Apel Constanta l-au condamnat pe Traian Basescu…in motivare. Concret, ei i-au gresit numele fratelui fostului presedinte si au trecut prenumele Traian cand au explicat de ce l-au condamnat pe Mircea Basescu.

Judecatorii Ciprian Coada, presedinte, si Marius Damian Mitea, sunt cei care au compus completul de judecata care l-a condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pe Mircea Basescu. Tot ei sunt cei care folosesc de trei ori numele fostului presedinte al tarii insotit de expresia “inculpatul”.

“… Asa cum rezulta din cele patru denunturi inaintate Directiei Nationale Anticoruptie. Directiei Generale Anticoruptie, Parchetului de pe langa Tribunalul Arges si Serviciului Teritorial Pitesti la DNA la datele de 05.06.2014, 06.06.2014 si 12.06.2014, inculpatul Basescu Traian a acceptat si primit suma de 250.000 euro, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei privind infractiunea comisa de Anghel Sandu, pentru a obtine o solutie favorabila acestuia, de punere in libertate sau de condamnare la o pedeapsa mai blanda, beneficiind de ajutorul inculpatului Capatina Marian Adrian…”.

“… Potrivit declaratiei denuntatorului, inculpatul Basescu Traian s-a asigurat ca va face tot posibilul pentru ca tatal sau sa fie pus in libertate, urmand sa intervina la fratele sau, care la acea data era Presedintele Romaniei…”, este al doilea paragraf din motivarea indicata in care numele lui Traian Basescu figureaza cu apelativul de “inculpat”.

“… In cuprinsul plangerii penale, facand trimitere si la continutul discutiei inregistrate in mediul ambiental, denuntatorul Anghel Florin arata ca inculpatul Basescu Traian s-a angajat sa intervina in favoarea tatalui sau, cu prilejul unei intalniri ce s-a derulat intr-un biroul din Municipiul Constanta si pe care denuntatorul a inregistrat-o cu telefonul mobil, pana atunci relatiile dintre cei doi derulandu-se prin intermediul inculpatului Capatina Marian Adrian…”, este al treilea paragraf in care numele fostului presedinte al Romaniei este notat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img