sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Gala incendiara de MMA la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

“Batalia de la Vaslui” se apropie cu pasi repezi. Printre luptatorii care vor fi prezenti se regaseste si Dragos Nastase, una dintre cele mai nonconformiste aparitii din galele MMA.

Barbatul este cioban din tata in fiu si isi iubeste meseria. Dar pasiunea lui este sa lupte si pentru asta se antreneaza oricand poate. Bogdan Nastase se antreneaza zilnic alaturi de mioarele lui, cu care face genoflexiuni in carca, sau cu saci plini cu paie. Cand nu este pe camp, fuge la sala de fitness. Acum s-a mutat la Iasi si se antreneaza alaturi de Catalin Morosanu. “Fac lupte de la cinci ani. Pe la zece ani, am inceput sa mulg oile. Morosanu este idolul meu, vreau sa ajung ca el. Eu ma simt insa cel mai bine langa oi, le iubesc de mic, m-am nascut langa ele”, a marturisit Bogdan intr-o show de televiziune.

La “Batalia de la Vaslui” va concura si renumitul Sebastian Ciobanu, care vrea o gala incendiara si ii invita pe vasluieni sa vina in numar cat mai mare pe 11 august, la Sala Sporturilor.

Luptatorul iesean se afla de scurt timp in MMA, dupa 12 ani petrecuti in K1, si a devenit deja un nume in acest sport.

La Vaslui va concura si Lascar Rotaru. Cel poreclit “Bestia Moldovei” sustine ca “sunt pregatit pentru «Batalia de la Vaslui», din 11 august. Soarta adversarului meu o sa fie pe masura”.

“Batalia de la Vaslui” va avea loc joi, 11 august, la Sala Sporturilor, incepand cu ora 19.30.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img