marți, 23 aprilie, 2024

Gareth Bale ar putea sa o paraseasca pe Real Madrid la capatul acestui sezon

Distribuie:

Publicat:

Gareth Bale (29 de ani) ar putea să o părăsească pe Real Madrid la capătul acestui sezon, conducătorii clubului fiind nemulțumimi de ineficiența galezului și de faptul că acesta nu este prezent la faza defensivă, potrivit mediafax.

Înaintea partidei cu Barcelona, din Cupa Spaniei, scor 1-1, directorul sportiv de la Real Madrid a anunțat că e "ultima șansă" ca Bale să demonstreze ce poate. "Aripa" dreaptă a madrilenilor a intrat în minutul 64 al partidei de pe Camp Nou, însă nu s-a făcut remarcat. În plus, galezul a ratat și o șansă importantă pentru echipa sa.

"Cineva trebuie să se apere, iar Lucas Vazquez ştie cum să se retragă şi să ajute. Pe partea stângă, Vinicius joacă bine, iar Bale are dificultăţi. Dacă Solari îl va folosi pe Bale, e ultima şansă pe care o mai are. Suntem cu toţii supăraţi pe el", a apus directorul sportiv al madrilenilor, Predrag Mijatovic, pentru Cadena Ser.

Gareth Bale a fost transferat de Real Madrid, în 2013, de la Tottenham Hotspurs, pentru 101 milioane de euro, o sumă record la acea vreme. Deși a câștigat numeroase trofee alături de spanioli și a contribuit decisiv în anumite momente, șefii clubului nu mai sunt mulțumiți de randamentul galezului în acest sezon. El a fost folosit în 27 de partide și a reușit 11 goluri și 5 pase decisive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img