vineri, 26 aprilie, 2024

Gaseste alinare in aceste 8 fraze minunate! Revino la ele de fiecare data cand ti-e greu pe suflet

Distribuie:

Publicat:

Iata cateva randuri de alinare, pe care sa le citesti in cele mai dificile clipe:

1.Durerea este o parte a cresterii tale

Uneori o usa se inchide, pentru ca e timpul sa plecam mai departe. Si asta e bine, pentru ca deseori se intampla ca noi nu incepem miscarea, daca circumstantele nu ne forteaza. Atunci cand vin timpuri dificile, aminteste-ti ca nici o durere nu vine fara un scop oarecare. Invata lectia ce ti-o ofera si mergi mai departe! Exista doua tipuri de durere: cea, care te raneste si cea, care te schimba. In loc sa te opui, permite-i sa te dezvolte.

2.Totul in viata este trecator

De fiecare data cand ploua tu stii, ca se va opri. De fiecare data cand cineva te jigneste, rana se vindeca. Dupa intuneric intotdeauna apare lumina – fiecare dimineata iti aminteste de asta. Nimic nu e vesnic!

Asadar, daca acum totul e bine, bucura-te de aceste momente, pentru ca nu vor dura vesnic. Daca totul e rau, nu iti face griji, pentru ca si asta va trece.

3.Ingrijorarea si plangerile nu vor schimba nimic

Cei ce se plang cel mai mult, obtin cel mai putin. Daca ai pierdut, nu inseamna ca ai ajuns la sfarsit; totul se sfarseste doar daca te plangi.

Daca crezi in ceva, continua incercarile. Fericirea vine atunci cand incetezi sa te plangi si incepi sa fii recunoscator pentru toate problemele, pe care nu le ai in viata.

4.Cicatricile sunt simbolurile puterii tale

Sa nu iti fie niciodata rusine de cicatricile tale lasate de viata. Cicatricea inseamna ca durerea a trecut si rana s-a vindecat. Asta inseamna ca ai invins durerea, ca ti-ai invatat lectia, ca ai devenit mai puternic.
5.Fiecare lupta mica este un pas inainte

In viata, rabdarea nu inseamna asteptare, rabdarea este capacitatea de a pastra buna dispozitie, muncind cu incapatanare pentru a-ti realiza visurile. Deaceea, daca intentionezi sa incerci, mergi pana la capat. Altfel startul nu are nici un sens.

6.Reactia negativa a altor oameni nu ar trebui sa te afecteze

Fii sigur pe tine, cand raul te inconjoara. Zambeste, atunci cand altii vor incerca sa te invinga. Este o metoda usoara de a-ti pastra entuziasmul. Atunci cand oamenii te vorbesc de rau, continua sa fii tu insuti. Nu permite barfelor sa te schimbe.

7.Ceea, ce are sa se intample, se va intampla

Exista binecuvantari ascunse in fiecare lupta, pe care o intalnesti, dar tu trebuie sa fii gata de a-ti deschide inima si mintea, pentru a le vedea. Nu poti impune lucrurile sa se intample. Poti doar sa incerci. Intr-un moment oarecare trebuie sa recunosti, ca ceea ce este predestinat sa se intample, se va intampla.

8.Pur si simplu continua miscarea

Nu te teme sa te infurii. Nu te teme sa iubesti din nou. Nu permite ranilor din inima ta sa ramana acolo pe viata. Trebuie sa intelegi ca puterea creste zi de zi, ca curajul este un lucru minunat. Gaseste in inima ta ceea, ce ii face pe altii sa zambeasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img