marți, 23 aprilie, 2024

Gata, nu mai este niciun secret! Teo Trandafir a anuntat pe toata lumea! “SUNT…”

Distribuie:

Publicat:

Pozitiva si mereu cu zambetul pe buze, Teo Trandafir si-a deschis pentru un minut sufletul si a dezvaluit pentru viva.ro parerea ei despre dragostea la prima vedere. Daca exista sau nu si ce semnificatie poate avea in viata unui om.

„Cred in dragoste la prima vedere si cred ca dragostea la prima vedere este un semn bun! Cred ca dragostea la prima vedere nu prea tine, dar ca sa o faci sa tina trebuie sa fie dublata de ceva, motivata de ceva, hranita de ceva! Trebuie tot timpul sa o cultivi ca orice alt tip de dragoste, iubirea se hraneste din sine si din tine”, a spus vedeta.

Mai mult decat atat, Teo marturiseste ca nu e de ajuns sa te indragostesti. Si le transmite femeilor ca trebuie sa faca lucrurile cu masura si sa nu isi neglijeje partenerul de viata indiferent de stadiul relatiei.

„Tot timpul trebuie sa oferi ceva nou partenerului. Femeia trebuie sa fie ca briliantul si trebuie sa ii arate in fiecare zi partenerului o alta latura a ei. Si sa il tina pe barbat intrigat..nu foarte intrigat ca si barbatii sunt pe dispozitii.. Trebuie sa stii sa si gatesti dar nu foarte mult ca daca mirosi a tocanita, nu e bine ca nu te-ai dat cu parfum.” a completat Teo, noteaza cancan.ro.

Intrebata daca a purtat sau poarta cuiva o dragoste infinita, aceasta a marturisit ca: „Nu mi-a iesit pana acum! Sunt un om extrem de pasional, atunci cand inchei o relatie o inchei de tot! Nu exista prietenie dupa sa iesim la masa …. Continui sa il iubesc o perioada dupa, pana ma vindec.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img