joi, 25 aprilie, 2024

George Burcea, despre nasterea celei de-a doua fetite: “Te uiti la fiica care-i bine si in partea cealalalta iti moare nevasta”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan si George Burcea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape cinci ani. Cuplul are impreuna doua fetite, pe Ella Maya si pe Clara Maria. In urma cu doar cateva zile, Andreea a intampinat grave complicatii la cea de-a doua nastre prin cezariana. Artista in varsta de 32 de ani a facut stop cadrio-respirator.

In ultimul vlog al vedetei TV, George Burcea marturiseste cat de grele au fost momentele de dupa nasterea celei de-a doua fetite a cuplului. George Burcea, despre nasterea celei de-a doua fetite: „Te uiti cand la fiica care-i bine si in partea cealalta iti moare nevasta”.

George Burcea, despre nasterea celei de-a doua fetite: „Te uiti la fiica care-i bine si in partea cealalta iti moare nevasta”

Andreea Balan: „Abia acasa mi-am dat seama cat de greu i-a fost lui, pentru ca acolo eram sedata.”

Vezi si: Nu s-a gandit ca si ea e mama! Bianca Dragusanu, declaratii scandaloase despre fetele Andreei Balan

George Burcea: „A fost un moment in care trebuia sa sarbatorim. Venea un al doilea copil si dintr-odata am vazut doua lucruri total diferite. O data venirea pe lume a Clarei Maria, iar in partea cealalta erai tu pe masa de operatie cu fetele care te resuscitau.

Nu stiai. Sa te bucuri? Sa plangi? Apoi au fost vreo trei patru ore in care doctorii efectiv fugeau de mine pentru ca nu puteau sa-mi zica nimic fiindca tu nu erai stabila. Ei nu doreau sa se pronunte. Inteleg cadrele medicale, pentru ca multi se panicheaza.

Apoi medicii mi-au zis ca erai stabila si in afara pericolului si m-am relaxat. Nu mi-am imaginat ca voi vedea pe cineva atat de drag intubat.

Tu ai fost cea afectata. Eu m-am uitat din exterior.”

Artista se afla acum in afara oricarui pericol, insa continua sa urmeze un tratament. Despre cele doua fetite, Andreea Balan marturiseste: „Ella seamana cu mine si Clara seamana cu tine”.

Sursa: verdict.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img