sâmbătă, 20 aprilie, 2024

George Burcea, război cu Dan Capatos: „Mielule, ai grijă la corona”

Distribuie:

Publicat:

George Burcea nu se lasă cu una cu două! Actorul a postat un mesaj dur la adresa lui Dan Capatos. Oare ce se întâmplă între cei doi? După o poveste de dragoste ruptă din basme, Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio. Însă deloc într-un mod liniștit, așa cum se aștepta toată lumea, ci cu mare scandal și vorbe aruncate ici-colo. Cu toate că a trecut puțin timp, lucrurile nu par să se așeze deloc, iar George Burcea deschide din nou subiectul, de parcă ar fi rămas prins în trecut.

Actorul nu se lasă așa ușor și continuă să aibă reacții acide la adresa celor care și-au dat cu părerea despre viața lui. Este vorba despre Dan Capatos și nu, nu este prima oară când George Burcea aruncă cuvinte la adresa omului de televiziune. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activ, fostul soț al Andreei Bălan a scris:

„Mielule, ai grijă la corona. Am înțeles că trage la prostie”, semn că actorul nu a trecut peste momentele din trecut și pare să scoată armele la joc.

Mesajul lui Capatos pentru George Burcea

În urmă cu puțin timp, Dan Capatos nu s-a mai putut abține și a răbufnit în direct, transmițându-i un mesaj ”special” celui care s-a iubit cu Andreea Bălan.

„Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!, a spus Dan Capatos în emisiune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img