joi, 28 martie, 2024

George Puscas ar putea ajunge la Galatasaray – presa

Distribuie:

Publicat:

George Puşcaş (23 de ani) a făcut senzaţie la Campionatul European U21, iar acum se văd şi rezultatele pe plan personal. Atacantul este pe lista cluburilor mari din Europa, dar cea mai insistentă este Galatasaray, potrivit Mediafax.

Turcii au trimis scouteri să-l urmărească pe Puşcaş în Italia şi se pare că Fatih Terim a rămas impresionat de raportul oamenilor săi. Şi-a dat acceptul, iar cei din conducere pot demara negocierile cu Palermo. Ianis Hagi s-a aflat şi el în vederile turcilor. Negocierile cu Viitorul s-au oprit când a venit vorba de suma de transfer. ”Regele” a cerut 10 milioane de euro, notează site-ul fotomac.com.

Palermo are probleme mari după ce Federaţia Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare. În sezonul următor clubul italian va avea un buget mult redus, astfel că va fi nevoit să renunţe la mai mulţi jucători, pentru a face economie cu salariile. Presa din zonă scria că nu îşi va mai permite să ţină cei mai buni jucători şi va renunţa la mulţi dintre ei. Cum George Puşcaş a fost unul dintre oamenii de bază în sezonul recent încheiat, iar evoluţiile sale au impresionat şi au atras atenţia mai multor cluburi din Europa, este printre cei vizaţi. De altfel, jurnaliştii turci notau că va fi lăsat să plece pentru o sumă care se ridică la 3.3 milioane de euro, aceeaşi pentru care Puşcaş a fost cumpărat de la Inter în vara trecută.

Statisticile lui Puşcaş în acest sezon la echipa de club: 33 de meciuri, 9 goluri şi 3 pase decisive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img