miercuri, 24 aprilie, 2024

Gerovital dedica ziua de sambata frumusetii, in Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 11 noiembrie 2017, este o zi dedicata frumusetii la Iulius Mall Iasi. Clientii vor beneficia de teste de dermoanaliza si de recomandari privind produsele care li se potrivesc cel mai bine, in spatiul special amenajat de Gerovital, de la parterul mall-ului. In plus, cei care vor face cumparaturi din magazinul Gerovital vor primi cadouri.

Vrei sa afli secretele unei sesiuni de rasfat personalizata pentru tine? Clientii Iulius Mall Iasi preocupati de ingrijirea corecta a pielii lor vor beneficia de o zi dedicata frumusetii. Sambata, 11 noiembrie 2017, de la ora 12.00, in spatiul special amenajat de Gerovital, situat la parterul Iulius Mall Iasi, vor putea beneficia de teste gratuite de dermoanaliza, pe baza carora vor primi recomandari si mostre de produse potrivite tenului lor. Totodata, persoanele care vor face cumparaturi din magazinul Gerovital vor primi cadou un produs al brandului romanesc. 

De asemenea, in luna noiembrie, Gerovital sarbatoreste 50 de ani de activitate alaturi de clienti. Cei care achizitioneaza produse in valoare de minimum 100 de lei din magazinul situat la etajul 1 al Iulius Mall Iasi vor participa la tombola aniversara si vor avea sansa de a castiga premii care sa ii ajute in sesiunile lor de infrumusetare. Mai multe detalii sunt disponibile accesand link-ul: http://iuliusmall.com/iasi/promotiile-lunii-noiembrie-la-gerovital/

Magazinul Gerovital din Iulius Mall Iasi apartine brandului autohton de cosmetice Farmec, care detine in portofoliu produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si isi comercializeaza produsele in aproximativ 30 tari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img