joi, 18 aprilie, 2024

Gest impresionant al unui copil de 12 ani, dupa moartea celui mai bun prieten

Distribuie:

Publicat:

Un baiat de 12 ani din Michigan, Statele Unite, strange bani pentru a-i oferi celui mai bun prieten, trecut in nefiinta, un ultim cadou de Craciun – o piatra de mormant. 

Kaleb Klakulak si Kenneth 'K.J.' Gross, ambii de 12 ani, au fost prieteni inca din clasa a doua, pana cand o boala necrutatoare i-a curmat mult prea repede destinul lui K.J. Timp de cinci ani copilul s-a luptat cu leucemia si a indurat sedinte chinuitoare de chimioterapie, insa medicii nu i-au putut salva viata. 

Cand Kaleb a aflat ca mama prietenului sau nu isi poate permite o piatra de mormant, nu a stat prea mult pe ganduri. A inceput sa lucreze pe unde apuca, fie la colectat de sticle, fie la stans frunze, doar pentru a aduna cei 2.500 de dolari necesari. 

"Am fost trist cand am aflat ca nu isi permite piatra. Vrea ca oamenii sa il gaseasca pe K.J. atunci cand vor sa-si aminteasca de el", a spus copilul.

Iar eforturile lui nu au fost in zadar. Oamenii au aflat de prietenia ce ii leaga si sacrificiul pe care pustiul este dispus sa-l faca pentru camaradul sau si au inceput sa doneze bani intr-un cont de Paypal. 

"Am aflat la 12 luni ca are leucemie. A urmat un transplant de maduva, dar trei ani mai tarziu a recidivat si a trebuit sa faca un altul. K.J. venea in fiecare zi acasa spunandu-mi despre Kaleb. Mama, trebuie sa il cunosti pe Kaleb, imi spunea. La sfarsitul anului scolar l-am intalnit in sfarsit. Apoi am cunoscut-o pe mama sa si totul a fost firesc. Semanau foarte mult, erau ca fratii. Chiar si trasaturile erau asemanatoare", povesteste femeia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img