sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gest impresionat facut de Bianca Dragusanu pentru Oana Roman: “Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva!“

Distribuie:

Publicat:

In 2015, Oana Roman si Bianca Dragusanu si-au adresat cuvinte dure, iar toata lumea credea ca niciodata cele doua nu se vor impaca. Insa timpul a demonstrate contrariul, Bianca Dragusanu a facut un gest impresionant pentru Oana Roman, la care aceasta nici nu s-ar fi gandit.

In timp ce fiica lui Petre Roma a fost internata in spital, a dat un mesaj pe retelele de socializare, in care solicita ajutorul, iar blondina a fost prima care i-a raspuns si s-a oferit sa mearga la spital, sa ii duca tot cee ace avea nevoie.

„In urma cu un an si jumatate, m-am internat in spital cu grave probleme de sanatate. Intr-o seara, aveam nevoie de ceva. Am dat mesaj pe grupul meu de fete si pe facebook si singura care mi-a raspuns la zece seara, desi avea copil mic acasa, a fost Bianca Dragusanu. Mi-a spus, la ora aia, „Oana acum vin la spital la tine sa-ti aduc ce-ti trebuie”. Eu nu puteam sa ma deplasez, iar Marius era acasa cu cea mica. Bianca a fost singura care a venit la mine la spital si mi-a adus portocale, apa si alte lucruri. Nu o sa uit asta niciodata! Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva! A fost un gest impresionant. In astfel de momente iti dai seama cine este cu adevarat alaturi de tine„, a declarat Oana pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img