marți, 19 martie, 2024

Gest induiosator pentru Diana, fata aflata in moarte cerebrala. Prietenul ei s-a intors din Turcia pentru a-i fi alaturi

Distribuie:

Publicat:

Diana se afla de doua saptamani in moarte cerebrala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. Prietenul tinerei a venit in Romania sa-i fie alaturi Dianei, el fiind de origine turca, stabilit in tara lui natala.

Elena Lacramioara Ghisoiu, mama indurerata a Dianei, a declarat pentru oradesibiu.ro:  „Prietenul fetei este aici si si-a facut analizele complete in Turcia. Este perfect sanatos. El este din Turcia.”

Pentru a nu fi afectat de meningita tinerei, prietenul Dianei, nu a fost investigat la Sibiu, ci in Turcia, si, din fericire, el este sanatos.

Diana si-a vazut ultima data prietenul, in Turcia, pe aeroport, de unde s-au despartit, fata urmand sa se intoarca acasa, in Romania dupa ce au petrecut sarbatorile impreuna. Diana a zburat cu avionul din Turcia in Romania, aterizand la Bucuresti, unde a fost asteptata de fratele ei. Atat prietenul, cat si fratele Dianei nu s-au imbolnavit de meningita.

Nu se stie daca i-a facut rau calatoria. Directorul DSP Sibiu, dr. Gabriel Budescu a spus pentru oradesibiu.ro  „Diana a plecat pe 28 decembrie si s-a intors pe 1 ianuarie. Deci, organismul ei a fost suprasolicitat, obosit. Sistemul ei imunitar, a fost clar zero.”

Familia este de parere ca Diana lupta sa traiasca dar medicii spun ca nu mai are sanse. Mama indurerata spera intr-o minune „Doamna, copilul acesta lupta sa traiasca! (…) Doamna pentru mine nu e moarta, atata timp cat ii bate inimioara”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img