vineri, 29 martie, 2024

Gest neasteptat. Ce a facut Catalin Botezatu dupa ce a declarat ca si-ar fi dorit un copil cu Bianca Dragusanu

Distribuie:

Publicat:

Dupa declaratia suprinzatoare facuta in urma cu cateva zile, in care a dezvaluit ca si-ar fi dorit un copil cu Bianca Dragusanu, designerul Catalin Botezatu a plecat din tara.

Catalin Botezatu a recunoscut la cateva zile, dupa ce fosta iubita, Bianca Dragusanu, a nascut, ca si-ar fi dorit un copil cu aceasta. La scurt timp dupa decsaratia care a starnit valva in presa, creatorul de moda si-a facut bagajele si a plecat din tara, intr-o croaziera de lux.  Daca prima destinatie a fost Venetia, ulterior Bote a ajuns in Corfu, fiind in prezent in Atena.

“Ceea ce este extraordinar in aceste croaziere este ca locuiesti intr-un hotel de lux, castigi timp deoarece in timpul noptii, cand te odihnesti, vasul te poarta catre alta destinatie, astfel incat in fiecare zi te trezesti intr-un alt decor. Si, mai important e ca bem de dimineata pana seara”, a postat acesta pe contul sau de Facebook,  alaturi de numeroase poze din vacanta pe care si-a luat-o.

Oare Bote a simtit nevoia de a lua o pauza de la viata agitata din Capitala sau vestea nasterii copilului Biancai si a lui Victor Slav l-a afectat peste masura?

Catalin Botezatu este un creator de moda cunoscut, ce a primit numeroase premii pentru creatiile sale. Acesta a avut o relatie controversata cu Bianca Dragusanu, in urma cu cativa ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img