vineri, 29 martie, 2024

Gest superb facut de Mihai Bendeac si Codin Maticiuc! Copiii bolnavi de cancer au avut parte de o surpriza uriasa

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc si Mihai Bendeac au bucurat cu daruri si cu sentimentele lor copiii bolnavi de cancer, internati la Spitalul Fundeni. Un gest cald, de iubire de oameni, de care ar trebui sa ne contaminam cat mai multi dintre noi…

"N-am tinut niciodata post. Nici eu nici Bendeac. Doi pacatosi. Amandoi suntem botezati ortodox, eu credincios nepracticant, el inventator saptamanal de diferite religii. L-am rugat sa mearga cu mine la Fundeni la copiii bolnavi de boala aia al carei nume nici sa-l mai scriu nu vreau. Astazi am fost impreuna acolo.

Programasem de ceva vreme cu el stiind ca are programul incarcat. Dumnezeu a facut ca tatal unui copil internat sa-mi scrie aseara ca visul copilului lui este sa-l intalneasca pe Bendeac. ASEARA, va jur. I-am raspuns pe loc ca il aduc astazi, de omul cine stie ce putere crede ca am asupra lui Mihai.

 

Dani Otil catre Cheloo: „Daca oamenii te-ar cunoaste cum te stim noi ca esti in pauze, Bendeac nu ar mai manca o paine din actorie”. Ce replica i-a dat rapper-ul

Astazi doi pacatosi si ingerii de la Ofera in dar: UN Zambet au alergat intre etajele 6 si 7 ale sectiei de hematologie imparatind cadouri, fructe, oncoxin dar si zambete, energie buna si speranta.

Bendeac este unul din putinii oameni care merita sa fie starul care este si mai mult. Am mai observat asta la el. Astazi a intrecut orice limita. Jumatate de ora statea in fiecare salon, se juca cu cei mai mici si se chinuia sa adauge in lista de prieteni din online pe cei mari. Trebuia sa-l scot cu forta ca sa apucam sa ajungem la toti. Nu se dadea dus si cand terminam un culoar, la intoarcere baga capul la fiecare sa-si ia la revedere.

Alex, pustiul care visa sa-l intalneasca pe Bendeac era in culmea fericirii. L-am reintalnit si pe Victor, pustiul care m-a ajutat de Craciun sa facem bradul. Din pacate era inca acolo. Nicola avea 13 ani, timida, extrem de slaba si fara par ca majoritatea de acolo carora Bendeac le arata ca si el e la fel. A vorbit putin cu Mihai si cand am plecat din salonul ei a regretat ca n-a facut o poza. A facut ce nu mai facuse de multa vreme, dupa spusele doamnei doctor. S-a ridicat si sprijinindu-se de bunica ei a luat-o dupa noi pe hol. M-am dus la ea si i-am oferit bratul si impreuna am venit la Mihai.

De la doi pacatosi, acum, in Saptamana Mare transmitem sanatate lui Victor, Costi, Alex 1 si 2, Maria, Nicola, Silviu, Smaranda, Denis, Robert si celorlalti zeci de copii bolnaviori al caror nume nu l-am retinut, de la Fundeni si de pretutindeni care n-aveau cum sa pacatuiasca vreodata pana acum.”, a povestit Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img