joi, 28 martie, 2024

Gestul incredibil al unui preot din Constanta care a primit un bolid cadou! Ce a facut omul lui Dumnezeu cu masina de lux

Distribuie:

Publicat:

Piata masinilor de lux ramane, insa, neclintita in fata oricarei situatii economice. Sunt impatimiti care ar plati oricat pentru o bijuterie pe patru roti! Totusi… Un preot din judetul Constanta a facut ce nu ar face nimeni: a returnat de bunavoie un bolid primit cadou!

Asa arata o plimbare in lumea bogatiei pe patru roti. Totusi, aceste masini nu sunt accesibile oricui. Trebuie indeplinite o serie de conditii pentru a ajunge macar pe lista de asteptare!

Pretul unei astfel de masini porneste de la 200.000 de euro. Dar banii nu sunt suficienti a o achizitiona. Clientul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Una dintre ele face referire la un comportament demn de eleganta unei astfel de masini.

Camelia Bazac, dealer auto autoturisme de lux: Vorbim  de mii de colectionari care doresc aceste masini si bineinteles ca ei trebuie sa intruneasca acele criterii.

Cei mai bogati romani au inca apetit pentru bolizii care ating viteze naucitoare. Ba chiar sunt dispusi sa astepte cu anii pentru a avea unul in garaj.

Camelia Bazac, dealer auto autoturisme de lux: Termenul de asteptare este intre 6 luni si doi ani si jumtate.
 
Anul trecut, romanii au cumparat de trei ori mai multe masini de lux decat in 2016. Printr ele, 7 Ferrari, 3 Lamborghini, 3 Rolls Royce, 21 de bentley uri si un Cadillac.

In viata, bucuria unora poate fi blestemul altora.  Aceasta imagine, cu un preot din Constanta, a ajuns virala pe internet. Parintele a ajuns in scurt timp, de la febletea enoriasilor, la cea mai comentata fata bisericeasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img