vineri, 29 martie, 2024

Gestul incredibil facut de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale! A scos 20.000 de euro din buzunar ca sa-i indeplineasca viitoarei mirese cea mai mare dorinta pentru ziua cea mare

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali nu se uita la bani atunci cand vine vorba despre nunta fiicei sale.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali se marita cu Teodor Mihai Mincu, iar evenimentul se anunta a fi unul grandios. La nunta vor veni aproximativ 700 de invitati.

Gestul incredibil facut de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale. A platit 20.000 de euro ca sa-i indeplineasca miresei cea mai mare dorinta

Viitoarea mireasa si logodnicul ei au avut parte de o mare surpriza tocmai din partea socrului mic. Pentru ca fiica lui isi dorea foarte mult ca o anumita formatie de muzica machedoneasca sa ii cante la nunta, dar trupa fusese deja antamata de un alt cuplu pentru o alta petrecere, Gigi Becali a bagat mana adanc in buzunar. Becali a dat 20.000 de euro pentru ca mirii la care ar fi trebuit sa cante formatia preferata a fiicei sale sa renunte la acesti muzicanti.

Astfel, dupa interventia lui Gigi Becali, fiica cea mare a omului de afaceri din Pipera si viitorul ei sot se vor distra si vor dansa de mama focului pe muzica machedoneasca preferata cantata de formatia pe care ei si-au dorit-o foarte mult, anunta telekomsport.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img