vineri, 26 aprilie, 2024

Gestul uimitor facut de Anamaria Prodan fata de baiatul lui Reghecampf. Cum se poarta, de fapt, cu fiul vitreg

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan este o mama iubitoare si foarte protectoare cu copiii sai. Dupa ce si-a pierdut mama, pe Ionela Prodan, Anamaria Prodan a inceput sa fie si mai iubitoare cu copiii sai. Anamaria Prodan are doua fete din prima casatorie, Rebecca si Sarah, si un baietel, pe Laurentiu Jr., din casatoria cu Laurentiu Reghecampf. La randul sau, fostul antrenor stelist are dintr-o alta relatie un baiat, Luca.

Anamaria Prodan este o mama foarte grijulie si se comporta cu baiatul lui Reghe ca si cum ar fi al ei. Anamaria Prodan incearca sa-i faca toate poftele, chiar daca baiatul nu este sange din sangele ei. Ba chiar un gest superb facut de impresara a avut loc acum, cand Anamaria Prodan a facut o fotografie alaturi de cele doua fiice ale sale si alaturi de Luca, baiatul lui Laurentiu Reghecampf, pe care l-a numit copilul ei. De fapt, Anamaria Prodan asa il si considera pe Luca. 

"Imi iubesc familia, imi iubesc copiii, mandra de copiii mei", a scris Anamaria Prodan la fotografia postata pe Instagram alaturi de Luca, Sarah si Rebecca.

Pe de alta parte, Laurentiu Reghecampf are aceeasi relatie frumoasa cu fiicele Anamariei, 
iar de curand acesta a fost surprins in companie Sarahei, cu care se vedea ca se intelege foarte bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img