sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gheorghe TURDA, socat de moartea artistei Ileana Ciuculete

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda si-a amintit-o pe artista Ileana Ciuculete, care a murit astazi, la varsta de 59 de ani, ca fiind o colega foarte buna care ajuta intotdeauna tinerii interpreti de muzica populara. 
 
“Ileana Ciuculete a fost o femeie extraordinara, o foarte buna colega si o femeie saritoare, intotdeauna ajuta tinerii interpreti de muzica populara care se lansau in vremurile actuale. Pacat ca prea devreme s-a dus dintre noi. Inca mai avea multe lucruri de spus in folclor, in muzica pe care o promova ea si era foarte iubita de toti ascultatorii si telespectatorii. O regret foarte tare fiindca am avut o relatie de prietenie foarte buna cu ea si familia ei. A fost o foarte mare cantareata”, a declarat Gheorghe Turda pentru Agerpres. 
El a spus ca a cunoscut-o pe regretata artista in perioada cand era solista a Ansamblului ‘Danubius’ de la Turnu Severin si ca au pastrat, de-a lungul timpului, “o prietenie sincera”. 
“Ne cunoastem cam de prin anii ’74-’75, de cand ea era solista Ansamblului ‘Danubius’ de la Turnu Severin. Era cu primul ei sot, cu Valeriu Sfetcu. Am legat o prietenie sincera, ca tineri artisti din vremea aceea, si vreau sa va spun ca am intretinut o relatie sincera intre doua familii de artisti, a ei si a mea. Intotdeauna cand mergeam in zona, eram invitatii ei la masa. Dupa aceea, lucrurile au luat o intorsatura, a divortat de primul ei sot, s-a casatorit cu Cornel si a avut o casnicie foarte fericita cu un om deosebit care a si ajutat-o in cariera”, a spus Gheorghe Turda. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img