luni, 18 martie, 2024

Gheorghe Zamfir, povestea din spatele legendei! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Zamfir, povestea din spatele legendei! Cu o carieră muzicală de succes, în anul 1982, în plin comunism, dedică un concert lui Dumnezeu. Greșeală a fost imediat taxată de cuplul Ceaușescu. Zamfir a căzut în dizgrație și a fost nevoit să plece în exil. Într-un interviu acordat acum cinci ani, marele artist a mărturisit că regimul comunist a încercat asasinarea lui în repetate rânduri.

„Da, au existat două tentative acolo și una era plănuită să aibă loc aici în țara, în cazul în care mă convingeau să mă întorc.Am primit un telefon de la București și mi s-a spus să nu vin că mi s-a întins o capcană, un tractor era pregătit să-mi iasă în cale pe drumul dinspre Otopeni spre București și să am un accident mortal”, povestea pe atunci Gheorghe Zamfir.

Gheorghe Zamfir, povestea din spatele legendei!

Mai târziu, odată cu publicarea propriei cărți este de înțeles înverșunarea familia Ceaușescu pe marele naist. Se pare că existau unele dedesubturi pe care nu le cunoștea nimeni și pe care Gheorghe Zamfir le-a dezvăluit. Tatăl artistului se iubise în tinerețea lui la Găești cu Elena Ceaușescu. Ea era atât de amorezata, încât a venit după el la București, dar lui Zamfir Senior îi fugeau ochii după alte femei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img