marți, 16 aprilie, 2024

GHINION pentru Simona Halep! Adversari grei pentru numarul unu mondial

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card, in primul tur al Australian Open, s-a stabilit in urma tragerii la sorti a partidelor de pe tabloul principal, care a avut loc, joi, la Melbourne.

In turul doi, romanca ar putea juca impotriva lui Eugenie Bouchard, urmand ca in cel de-al treilea sa se poata infrunta cu Petra Kvitova, dubla-castigatoare de Grand Slam pe iarba, anunta gsp.ro. In continuare, pe aceeasi jumatate de tabloul ar mai putea da de Elena Vesnina, in optimi, ca "distractia" sa inceapa in sferturi, acolo unde are de ales intre:

– Karolina Pliskova, Johanna Konta, Barbara Strycova (sferturi)

– Angelique Kerber, Garbine Muguruza sau Agniezska Radwanska (semifinale).

In acelasi timp, Monica Niculescu o va infrunta pe nemtoaica Mona Barthel, locul 52 WTA, iar Sorana Cirstea va lupta impotriva kazahei Zarina Diyas, locul 60 WTA. Irina Begu concureaza in primul tur impotriva rusoaicei Ekaterinei Makarova, locul 33 WTA, in timp ce Mihaela Buzarnescu va juca impotriva favoritei numarul 2, daneza Caroline Wozniacki. Ana Bogdan o infrunta pe frantuzoaica Kristina Mladenovic, locul 11 WTA.

Marius Copil, locul 93 ATP, este singurul roman participant la simplu masculin. El va juca direct pe tabloul principal, cu francezul Gilles Simon, locul 57 ATP, fost numarul 6 mondial. Copil l-a invins pe Simon in Australia, in 2014, scor 7-5, 6-3, in optimile de finala ale turneuluid e la Brisbane, in singura lor intalnire.

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va incepe luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img