joi, 28 martie, 2024

Gigi Becali a ales noul antrenor al FCSB

Distribuie:

Publicat:

Narcis Raducan, noul director sportiv al echipei vicecampioane a facut anuntul oficial: "Nu avem vesti in privinta antrenorului. Pregatim dubla cu Guimaraes si meciul cu Medias cu un antrenor interimar, apoi vom decide. Domnul Becali va lua o decizie. Sper sa fim inspirati in ceea ce-l sfatuim. Cred ca mai degraba va fi un antrenor roman, dar nu e exclusa nicio varianta", a spus Narcis Raducan.

Astfel, FCSB va incerca sa intre in grupele UEFA Europa League cu un antrenor interimar, care la nivel de seniori a antrenat doar la Viitorul Domnesti. Costel Enache este ultimul nume care l-a refuzat pe Becali, dupa ce patronul FCSB a mai testat pistele Devis Mangia, Toni Conceicao, Edward Iordanescu sau Walter Zenga. La Minutul 91, Basarab Panduru a tras un semnal de alarma in privinta riscului la care se expune FCSB daca nu accede in grupele UEFA Europa League in acest sezon: ”Daca nu te califici cu Vitoria Guimaraes este un moment foarte complicat pentru viitorul echipei, pentru ca el (n.r Becali) spune foarte clar: daca nu primesc bani, nu mai bag bani. Si atunci lucrurile se complica” a spus Panduru.
Ce poate rata FCSB daca pierde calificarea cu Guimaraes? In acest moment, in clasamentul coeficientilor pe 10 ani, FCSB se afla pe locul 51, cu 61 de puncte. 4 dintre aceste puncte sunt primite pentru castigarea Cupei Campionilor.

Bonusuri Europa League

Turul 1: 220.000 de euro

Turul 2: 260.000 de euro

Turul 3: 280.000 de euro

Pierzatoarea play-off-ului: 300.000 de euro (castigatoarea play-off-ului nu beneficiaza de niciun alt bonus, deoarece va primi direct banii pentru calificarea in grupe).

Calificarea in grupe: 2,92 de milioane de euro

Victoria in grupe: 575.000 de euro

Egalul in grupe: 190.000 de euro

Castigatoarea grupei: 1 milion de euro

Locul 2 in grupa: 500.000 de euro.

Calificarea in 16-imi: 500.000 de euro

Calificarea in optimi: 1,1 milioane de euro

Sferturi: 1,5 milioane de euro

Semifinale: 2,4 milioane de euro

Finalistele: 4,5 milioane de euro

Castigatoarea trofeului: 4,5+4 milioane de euro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img