vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali a DEZVALUIT salariul primit de Reghecampf de la Al Wahda: 4 milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) a dat lovitura şi s-a ales cu o mărire substanţială de salariu din partea şefilor de la Al Wahda, a anunţat, luni seară, Gigi Becali (60 de ani), informează News.ro.

În încercarea de a-i spăla într-un fel imaginea lui Nicolae Dică (38 de ani), pe care l-a anunţat deja că va fi înlocuit cu Ionuţ Luţu anul viitor, Becali a adus în discuţie numele fostului său antrenor, Laurenţiu Reghecampf, pe care l-a trimis în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, unde se bucură de un salariu foarte mare. Fără să vrea, omul de afaceri a dezvăluit că remuneraţia fostului antrenor de la FCSB a crescut de la 2,4 la patru milioane de euro pe an: "Am spus că-l pun pe Luţu la anul pentru că Dică va avea două milioane de euro salariu, prin Arabia. Va fi în Arabia, cum l-au luat pe Reghecampf. Am vândut antrenori. Pe Reghecampf l-am vândut de două ori. O dată am luat 800.000 de euro, apoi 400.000. S-a dus la salariu de 2,4 milioane de euro pe an, iar acum i-au mărit la patru milioane de euro", a spus Becali despre antrenorul care a câştigat Cupa Ligii şi două Supercupe în Emiratele Arabe Unite. Anul trecut, Reghecampf a terminat sezonul pe locul al doilea, iar în acest sezon se află pe locul al patrulea, cu 12 puncte în şase etape.

Prin comparaţie, Cosmin Olăroiu are un salariu de aproximativ şapte milioane de euro pe an în China, la Jiangsu Suning, Dan Petrescu primeşte o sumă în jurul a cinci milioane de euro la Guizhou Hengfeng, iar Micea Lucescu se alege cu "doar" 2,5 milioane de euro de la federaţia din Turcia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img