vineri, 29 martie, 2024

GIGI BECALI a dovedit din nou ca are inima mare! Ce spune despre DENISA MANELISTA

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a dovedit din nou ca are un suflet mare si ca se gandeste la cei aflati in suferinta, oricine ar fi acestia. Milionarul a auzit si el de starea grava in care se afla Denisa Manelista, si i-a urat tot binele din lume.

Gigi Becali i-a transmis cantaretei sa aiba incredere in Dumnezeu. ”Multa sanatate”. Denisa Manelista este intr-o stare foarte grava. Vedeta a ajuns din nou pe patul de spital, iar dupa ce ar fi fost resuscitata pentru restabilirea  semnelor vitale, se pare ca a intrat in coma.

Nici macar medicii nu mai sunt optimisti, iar fiecare zi este una critica pentru ea. Vedeta nu a mai pus gura pe mancare de zile intregi si, in prezent, este hranita prin perfuzii. Conform ultimelor informatii, numai o minune o mai poate salva pe Denisa Manelista. Iubitul ei, Florin, e disperat ca ar mai fi vrut ca macar o data sa-i poata spune cat de mult o iubeste si sa o poata imbratisa.

”El era cel care reusea sa ii mai aduca zambetul pe buze Denisei. Dar, acum, ea nici macar nu il mai recunoaste. El sufera, voia sa isi ia adio de la ea altfel, sa vorbeasca putin cu ea, iar Denisa sa ii raspunda. Florin plange fara incetare, nu mai are puterea nici sa raspunda celor din jur. E ca o fantoma acum, repeta doar ca voia sa ii spuna Denisei cat de mult o iubeste siu ca vrea sa o mai stranga, o data, la piept”, au declarat apropiati ai Denisei.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img