marți, 23 aprilie, 2024

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua! Decizie de ULTIMA ORA

Distribuie:

Publicat:

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins azi recursul intentat de Gigi Becali in privinta recuperarii marcii Steaua. Decizia este definitiva, astfel ca Becali nu are dreptul sa foloseasca numele si emblema.

"S-a respins ca nefondat recursul intentat de paratul Fotbal Club FCSB SA", conform deciziei, informeaza gsp.ro.

Pe rol mai exista un proces intre cele doua parti. Clubul Sportiv al Armatei cere 37 milioane de euro prejudiciu de folosire a marcii de catre Becali. Cazul se va judeca pe 9 mai.

Aseara, in direct la Digi Sport, Gigi Becali se declara extrem de optimist in privinta verdictului ICCJ: "Maine va spune toata lumea "Steaua". S-a terminat cu FCSB! Suta la suta stiu ca voi castiga. Nu mai este nimeni dintre cei care s-au bagat pana acum", spunea aseara Becali, la Digi Sport, in cadrul emisiunii Fotbal Club.

Istoricul conflictului
Razboiul dintre FCSB si Armata a inceput in anul 2015, cand clubul patronat de Becali a pierdut marca Steaua Bucuresti, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins contestatia in anulare formulata de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulata marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA. FCSB a fost actionata in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, insa ICCJ a dat dreptate clubului sportiv. Ulterior au existat mai multe runde de negocieri intre cele doua parti, pentru ca Becali sa poata folosi in continuare numele de Steaua, dar nu s-a ajuns la nicun consens. In vara lui 2017, CSA a reinfiintat sectia de fotbal a clubului, iar echipa coordonata in acest moment de Marius Lacatus, Stefan Iovan si Ion Ion evolueaza in liga a patra si este sustinuta de suporterii de la Peluza Sud Steaua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img