miercuri, 24 aprilie, 2024

GIGI BECALI a vorbit despre accidentul din Branesti! Ce parere are despre faptul ca mama si fetele nu vor fi inmormantate

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a vorbit despre accidentul din Branesti, in urma caruia si-au pierdut viata o mama, Alexandra Braunstein, si trei fetite, Georgiana (10 ani), Daria (8 ani) si Andreea (3 ani). Alexandra Braunstein era gravida in momentul in care a decis sa se arunce in fata trenului.

Gigi Becali considera ca decizia Bisericii de a nu fi oficiata slujba de inmormantare pentru Alexandra Braunstein si doua dintre fetele sale, Georgiana si Daria, de 10, respectiv 8 ani, este pe deplin intemeiata.

“Copilul pana la 7 ani e inger. Noi nu putem sti daca nu s-au inteles cu mama lor sa se sinucida”, a declarat Gigi Becali la RTV.

Cazul cutremurator al Alexandrei Braunstein, mama insarcinata, care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cele trei fiice ale sale, Georgiana, Daria si Andreea, a socat intreaga Romanie.

Necropsia a scos la iveala un alt fapt cutremurator: Georgiana, Daria si Andreea, fetitele aruncate in fata trenului, nu mancasera nimic cu mai bine de 20 de ore inainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viata.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img