vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali: “Exista un complot al ungurilor ca sa ia campionatul”

Distribuie:

Publicat:

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit, joi, de un complot al ungurilor, prin care CFR Cluj sa ia campionatul in anul in care se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. "Dar eu, Becali, am sa-i spulber", a precizat omul de afaceri.

"Parerea mea ca nu intra (n.r. – Dinamo, in play-off). Ei au patru meciuri prea grele. Eu nu-i vreau, ca n-ai incredere in ei. Daca i-ar bate Craiova, desi suntem concurenti cu Craiova, m-as bucura, ca sa scap de ei odata. In fiecare an, ca suporterii au facut presiuni sa nu ia Steaua campionatului. M-am saturat de chestiunea asta. Lasa, atunci, stati voi in play-out, sa vina suporterii sa va vada in play-out! Nu e vorba de mobilizare la meciurile cu Steaua, se pot mobiliza oricat, ca-i bat acum. Ca sa te mobilizezi trebuie sa ai cu cine. Dar e vorba ca toti au spus: vreau CFR campioana, vreau CFR campioana. Miriuta este maghiar. Tu vrei Miriuta maghiar sa fie contra ungurilor? Nu o sa fie niciodata. Miriuta e un baiat extraordinar, eu il iubesc pe Miriuta, dar e maghiar, tine cu ungurii lui, cu CFR-ul. Mai ales ca e centenar, mai ales ca e centenarul si ungurii sunt impotriva noastra pe toate planurile, si la CFR si cu toate, iti dai seama. Orban, premierul Ungariei, a felicitat CFR-ul. Ei sunt disperati sa ia campionatul in Romania anul asta, in Centenarul Romaniei. Dar eu, Becali, am sa-i spulber, nici nu se vor apropia. Cu patru, cinci etape de campioant, sa nu viseze centenar, ca sunt impotriva Romaniei, ei, ungurii. Sa nu creada ei ca o sa-i mai ajute arbitrii in Centenarul Romaniei", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

Vineri, incep ultimele patru etape ale sezonului regulat. CFR Cluj are un avantaj de doua puncte in fata FCSB, in fruntea clasamentului Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img