marți, 23 aprilie, 2024

Gigi Becali le va darui o casa fratilor care cersesc la Victoriei, dar cu o singura conditie! Vezi care este aceasta

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali nu a ramas rece la auzul povestii familiei fratilor care cersesc la Piata Victoriei. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de poveste, nu e deloc usoara drama prin care trec acesti copii, anuntand ca le va cumpara o casa.

Patronul Stelei a oferit imediat ajutor, dupa ce a auzit povestea trista prin care trece pustiul de 16 ani care cerseste in Piata Victoriei, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine mama, fratele mai mic si o sora de numai doi anisori.

“Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia! Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac. Daca ma asculta, bine, daca nu…”, a spus latifundiarul din Pipera.

 Gigi este un om credincios, vrea sa gaseasca o solutie pentru ca acesti copii sa aiba un acoperis deasupra capului si sa poata si lucra: ”Vreau sa gasim o solutie. Vreau sa stea undeva si sa poata si lucra. Sunt baieti mari, pot munci. Copiii mici cersesc, ei sunt baieti mari! E pacat! Cu casa rezolvam, cu serviciul, mai vedem…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img