vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali mizeaza pe minuni: ‘Se va intampla ca sa arate Dumnezeu puterea Lui, ca voi castiga Liga Campionilor’

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali este încrezător că, datorită credinței sale, FCSB va ajunge să învingă echipe precum Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Arsenal sau Juventus și că va reuși să câștige Liga Campionilor.

”A făcut Dumnezeu acum, a zis 'Uite, o să-ți dau pe Vintilă. Care e om credincios și care face rugăciune și e omul lui Hristos. O să-ți dau pe Tudor!'. Meme, și el a început să se apropie puțin de biserică. Și puțin mai mult s-a apropiat! Și atunci când voi fi înconjurat de oameni cu rugăciune, care sunt în Hristos. Păi, voi râdeți, dar o să vedeți că asta se va întâmpla! Și se va întâmpla ca să arate Dumnezeu puterea Lui, că voi câștiga Liga Campionilor. Cine aude acum zice: ’e nebun!’. Dar nu acum”, a declarat Gigi Becali la Look Sport, potrivit Mediafax.

”Eu am dragoste, dar sunt la grădiniță în privința credinței. Cred unii: 'Becali, ce credincios e!'. Ce credincios? Sunt abia la grădiniță în privința asta, în privința credinței. Când voi ajunge să fiu măcar la liceu în privința credinței, adică măcar să fiu pe calea duhovnicească, că încă n-am ajuns. Chiar dacă mai cad, dar să fiu acolo, pe calea duhovnicească, atunci, dă Domnul și voi bate și pe Messi, pe Ronaldo și pe Aguero. Și pe toți îi voi bate, Barcelona, Real Madrid și Manchester City și United, Arsenal și tot ce vrei”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului.

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă locul 3, cu un total de 39 de puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img