sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gigi Becali nu are nicio grija. Ar putea scapa de ultima plangere penala. Imaginile sunt mai mult decat graitoare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a fost la Sectia 2 de Politie pentru audieri in cazul plangerii penale depuse impotriva lui de catre un jurnalist. Dupa intalnirea cu politistii, in fata sectiei s-au petrecut scene incredibile! Milionarul a iesit razand, alaturi de cel care il ancheteaza, Cornel Ivanus, si de un coleg al acestuia. Cei doi investigatori au fost suspect de amabili cu latifundiarul. 

Gigi Becali a fost audiat miercuri, la Sectia 2 de Politie, in cazul plangerii penale pe care un jurnalist i-a facut-o pentru amenintare. Finantatorul FCSB nu a iesit, insa, deloc ingrijorat de la audieri, ci cu zambetul pe buze si… cot la cot cu anchetatorul Cornel Ivanus si cu colegul acestuia. Ivanus l-a condus, inexplicabil de galant, pe Becali la Maybach – parcat in fata usii sectiei, unde afaceristul era asteptat de Lutu, mana lui dreapta. Dupa cum se observa in imaginile obtinute, colegul lui Cornel Ivanus s-a transformat, pentru cateva momente, intr-un veritabil parcagiu/agent de circulatie. El a facilitat plecarea lui Becali si Lutu, oprind cateva masini care circulau pe banda intai, pentru ca impunatorul Maybach sa poata iesi in siguranta din parcarea sectiei! Interesant si pare oarecum clara soarta acestui dosar, speram sa ne inselam.

Pana si Gigi Becali a fost surprins sigur de atitudinea politistilor. A venit sa dea declaratii intr-un caz in care este acuzat de amenintarea cu moartea a unui jurnalist si a dat peste doi oameni ai legii care au parut ca “fratii” lui, conducandu-l la masina in hohote de ras. Daca nu am sti, nici nu ne-am putea imagina ca acesti politisti ancheteaza cazul respectiv.

Inainte de a se urca in masina de 200.000 de euro condusa de Lutu, Gigi Becali i-a salutat pe cei doi politisti, atitudinea lor mai mult decat prietenoasa lasand impresia ca l-a linistit.

Cum zambetele largi ale anchetatorilor tradeaza o mare simpatie pentru finantatorul FCSB, e clar ca plangerea penala depusa pe numele lui Gigi Becali nu mai pare de speriat.

Un jurnalist a depus pe numele lui Gigi Becali o plangere penala. Jurnalistul a scris in plangere ca Becali a lansat la adresa lui amenintari cu violenta fizica in timpul unei intalniri cu mai multi ziaristi. ”Cu astia nu se poate decat ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca sa stie de frica, ca nu stiu….Si daca tot o tin asa, s-ar putea sa se rezolve problema altfel. Poate ii bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, ca altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoti la capat cu ei…Sau batuti, batuti, batuti pana cand… numai in spitale sa stea. Asa se poate rezolva, altfel n-avem cum!. Trebuie terminati in tara asta, trebuie terminati… Filmat si pe ei, dar pe la urgenta prin perfuzii…Nu mai sunt ala, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la intalnirea respectiva. 

Jurnalistul a atasat si filmarea in care Gigi Becali il ameninta. ”Scopul domnului Becali a fost transmiterea unor amenintari catre persoana subsemnatului. Elementul material a fost reprezentat de actiunea de amenintare cu o infractiune, respectiv prin transmiterea unui mesaj privind un pericol la adresa subsemnatului. Este evident ca domnul Becali a urmarit sa insufle subsemnatului o stare de temere cu privire la un anumit rau pe care urmeaza sa il sufar… Urmarea imediata este reprezentata in prezenta cauza de crearea unei stari de temere pentru siguranta personala a subsemnatului, stiut fiind ca in ianuarie 2009 garzile de corp ale domnului Becali au folosit ilegal arme in incercarea de a opri persoanele care furasera masina domnului Becali. Tot cu ocazia acestui eveniment, persoana suspectata de furtul autovehiculului a fost sechestrata de domnul Becali, in acest sens fiind intocmit si un dosar penal”, se mai arata in plangerea depusa la Parchet.

Nu este singurul caz in care Gigi Becali este acuzat de amenintare. Recent, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea liberarii conditionate a lui Becali, intrucat l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava, pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali. “Consideram ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea liberarii conditionate, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a declarat presedintele FSANP, Sorin Dumitrascu.

sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img