marți, 19 martie, 2024

GIMNASTELE BARLADENE, DIN NOU ,IN FRANTA!

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 28 ianuarie se va desfasura la Nimes, in Franta, cea de-a 42-a editie a competitiei internationale de gimnastica „Grand Prix de Nimes”. La evenimentul sportiv vor participa si gimnastele de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad.

Anul acesta vor participa la competitia  din Franta cinci sportive barladene.                               

Anastasia Balaur, Lorena Popa, Ioana Balan, Bianca Balan si Ilinca Balan si vor fi insotite de antrenoarea Ana Maria Iordache, sefa Catedrei de Gimnastica de la CSS Barlad si Ionita Chirila.                               

Autoritatea locala trebuie sa asigure transportul sportivelor , acesta ridicandu-se la suma de suma de 10.000 de lei .                                                         

„De mai bine de 20 de ani suntem invitati la Grand Prix de Nimes si, de fiecare data, onoram cu placere invitatia. Si in acest an o sa participam la concursul pe echipe si la cel individual compus, unde speram ca fetele vor arata cat sunt de bune si ca vor obtine multe medalii”, a declarat Ana Iordache, sefa catedrei de gimnastica din cadrul CSS Barlad.

De mentionat ca, la editia din 2016, micutele gimnaste au revenit in tara cu medalia de aur pe echipe, performanta fiind reusita de Ioana Coseru, Roberta Furcoi, Bianca Iacob si Amalia Puflea. De asemenea, echipa formata din Ioana Balan, Anastasia Balaur, Alexia Obreja si Lorena Popa a cucerit bronzul. La concursul individual compus, Amalia Puflea a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, ca si in 2015, iar Lorena Popa s-a clasat pe locul IV.  

autor: Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img